Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

 


Τα στατιστικά δεδομένα για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας είναι δυσοίωνα. Ο πληθυσμός μας μειώνεται, καθώς οι γεννήσεις μειώνονται και οι θάνατοι αυξάνονται. Οι γυναίκες αναβάλλουν την απόκτηση πρώτου τέκνου. Τα σχέδια των κυβερνώντων την χώρα μας, μέρος της κάστας εκείνων που δυναστεύουν τον άνθρωπο, είναι η αντικατάσταση του πληθυσμού με εισαγωγή μεταναστών.

Στην παρούσα εκπομπή με τον Στάθη Κλάγκα , ο υποψήφιος βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις στην Α΄ Θεσσαλονίκης Παρασκευάς Αρσενίου συζητά το θέμα και προτείνει την αληθινή λύση του προβλήματος όπως αυτή αρμόζει σε ανθρώπινα όντα και όχι στην διαχείριση ζωικού κεφαλαίου όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3
 
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΟΥΚΑ 2 , 54250 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
email: esythessalonikis3@gmail.com

ΤΗΛ. 6944444036

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ :

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11:00 - 14:00

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ 

 ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ: 
https://eleysisradiotv.blogspot.com ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ: http://www.radioargw.gr ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.eurovouli.gr ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/esydpkm ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC-Pn... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.g

Δεν υπάρχουν σχόλια